Over Jacobs Webdesign

Jacobs Webdesign is een dynamisch webdesignbedrijf gevestigd in Heeze, opgericht met een duidelijk doel: Professionele en op maat gemaakte websites en webshops leveren aan startende en bestaande ondernemers. Ondanks dat dit bedrijf slechts een half jaar oud is, breng ik een ervaring van meer dan acht jaar in de webdesign-industrie mee.

Als eenmanszaak is Jacobs Webdesign toegewijd aan het leveren van persoonlijke en op maat gemaakte diensten aan mijn klanten. Mijn aanbod strekt zich uit van website-ontwerp tot back-end ontwikkeling, met de intentie dat ik elke website binnen één maand online breng. Dit is geen kleine prestatie, maar een bewijs van mijn expertise en passie voor wat ik doe.

De visie van Jacobs Webdesign is het kundig begeleiden van ondernemers, zowel nieuwe als bestaande, van A tot Z in hun online reis. Naarmate Jacobs Webdesign groeit, streef ik ernaar om een hechte klantenkring op te bouwen en te onderhouden, gebaseerd op vertrouwen, uitmuntendheid en wederzijds succes. Ik geloof dat mijn succes ligt in het succes van mijn klanten, en ik ben toegewijd om hen te helpen hun zakelijke doelen te bereiken. 

Even voorstellen

Mario Jacobs

Front & Backend onwikkelaar

Mijn naam is Mario, de trotse oprichter en webdesigner van Jacobs Webdesign. Ik begrijp hoe uitdagend het kan zijn om een website of webshop te starten, vooral voor nieuwe ondernemers. Het is mijn doel om dat proces te vereenvoudigen en de stress weg te nemen. Met uitgebreide ervaring in zowel front-end als back-end ontwikkeling, ben ik gepositioneerd om ondernemers te helpen hun online aanwezigheid op te bouwen en te verbeteren.